Àrea d'Educació

Comencem el curs 2019-2020 amb projectes i amb il·lusions renovades. Ens espera una nova aventura compartida entre l’alumnat, les famílies el professorat i l’Àrea d’Educació del nostre Ajuntament. A totes i a tots vos donem les gràcies per la vostra implicació i treball, perquè com diu un proverbi africà  “L’ educació és cosa de tota la tribu”.

Durant quest curs s’iniciaran les obres de reparació, millora i ampliació dels tres centres públics, IES, 9 d’Octubre i Jaume I per tal d’adaptar-los a les necessitats actuals de la població escolar d’Alcàsser. Els projectes EDIFICANT dels tres centres estan finançats per la Conselleria d’Educació amb una inversió de més de 7 milions i mig  d’euros, però serà el propi Ajuntament qui licitarà, adjudicarà els projectes i controlarà les obres. Vos demanem tota l’ajuda que siga necessària, paciència i comprensió per les molèsties que es puguen ocasionar.

Sabem cert que val la pena, perquè comptar amb instal·lacions adequades afavoreix la millora de la qualitat educativa i perquè invertir en educació és invertir en futur.

Els Programes Educatius Municipals per a 2019-2020 són els següents:

 

 

Per tal de garantir la igualtat d’oportunitats en l’accés a l’educació, cada curs  es  convoquen  les ajudes municipals escolars de menjador, el xec d’infantil, i les ajudes d’Escola Matinera. 

Des de 2017 som CIUTAT EDUCADORA, i com a tal, el nostre ferm compromís d’apostar per polítiques educatives actives, inclusives  i participatives que ens ajuden a créixer com a persones, com a poble i com a societat més tolerant, més respectuosa i més solidària.

Bon curs 2019 – 2020, ens trobem pel camí!

Cristina Lucendo Díaz - Regidora d’Educació, Igualtat i Cultura