Àrea d'Educació

BENVINGUDA AL CURS 2020-21
 

Benvinguts i benvingudes al nou curs! 

Desprès de sis mesos sense presencialitat a les aules, setembre ha marcat la tornada al col.le, els reencontres, les renovades il·lusions i els nous reptes. Mai havíem hagut d’enfrontar uns reptes tan extraordinaris. Aquest curs quedarà marcat al calendari per la pandèmia de la Covid-19 i ens obliga a posar en marxa tots els mecanismes, protocols i mesures de contingència que marquen les autoritats sanitàries per fer dels centres educatius espais segurs i saludables.

Volem agrair l’ingent treball dels Equips Directius per organitzar un curs segur, amb totes les noves mesures recollides en els Plans de Contingència. Gràcies als claustres de professorat pel seu esforç i la seua implicació. I gràcies a tot el personal no docent que forma part de la vida diària dels centres educatius i que també són imprescindibles: conserges, educadores i personal de manteniment i neteja. 

A les famílies i AMPAs gràcies per ajudar i confiar els vostres fills i filles a l’escola, l’educació és un dret fonamental que hem de garantir a tots els menors. 

Per últim, gràcies als vertaders protagonistes d’aquesta història, xiquets, xiquetes, adolescents i joves que han acceptat responsablement totes les noves normes implementades pels centres. Enguany els somriures s’amaguen darrere de les mascaretes, el contacte físic està limitat, la higiene de mans és repetitiva cada dia, però tornem a estar junts. No podem compartir els materials escolars, però sí compartim vida, experiències, emocions i aprenentatges.

El meu sincer agraïment a tota la comunitat educativa d’Alcàsser i els meus millors desitjos per al curs 2020-2021.

Cristina Lucendo Díaz
Regidora d’Educació, Igualtat i Cultura