Àrea d'Ocupació

L'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local (ADL) és un servei públic que l'Ajuntament a través de la Regidoria d'Ocupació i Promoció Econòmica, posa a la disposició dels veïns i veïnes d'Alcàsser per a promoure polítiques actives d'ocupació i oferir formació ocupacional,  així com dinamitzar la promoció econòmica i l'activitat empresarial local, coordinant i optimitzant els recursos de totes les administracions publiques i els diferents sectors econòmics.   

OFERIM INTERMEDIACIÓ ENTRE EMPRESES I PERSONES DEMANDANTS D'OCUPACIÓ:  Si estàs en desocupació i vols treballar, o si estàs treballant i busques millorar, L'ADL  intermèdia  de forma gratuïta  en el mercat de treball amb la finalitat d'aconseguir un acostament entre la demanda i l'oferta d'ocupació. Amb la intermediació s'aconsegueix  d'una banda facilitar  l'accés a una ocupació amb la qual desenvolupar-se personal i professionalment i d'altra banda facilitar a les empreses que operen en el nostre entorn el contacte d'aquestes  persones  demandants d'ocupació a 

Aquest servei es presta a aquelles persones residents a Alcàsser que ho sol·liciten registrant-se en la borsa de treball i es  presta al llarg de tot l'any en horari d'atenció de l'ADL.

Com  accedir a aquest servei:

•PERSONES DEMANDANTS D'OCUPACIÓ : presentant en el registre de l'Ajuntament una fitxa de sol·licitud emplenant les dades requerides  i adjuntant el CV com a document per a enviar a les empreses.

•EMPRESES : emplenant la fitxa d'oferta d'ocupació i enviar-la per  correu electrònic  adl@alcasser.es.

ORIENTACION PERSONALITZADA: atenció  individualitzada a persones aturades per a millorar la seua capacitat i possibilitats de cerca d'ocupació. Orientació en  el Pla de Garantia Juvenil,  Cita prèvia  per telefono

FORMACIÓ OCUPACIONAL: Accions formatives dirigides a millorar la capacitació i qualificació de persones aturades i la seua millora professional. . Per a açò es compta amb el Centre Social com a espai de formació, que compta amb 2  aules homologades pel SERVEF.

Es gestionen els Projectes d'Ocupació i Formació, Tallers d'ocupació, Formació Professional per a l'Ocupació que són subvencionats per les diferents administracions publiques.

 

Formularis
Formularis